sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Linkkejä käpypitsiohjeisiinMatkakäsityö


Matkustin taas pienen matkan junalla ja tein käsilaukkukäsityötä, joka on edennyt viime aikoina hitaasti. Nyt katselin sitä ja ajattelin, että voisin aloittaa käsilaukkuun uuden ja tehdä nykyisen loppuun kotona. Alkaa tuo liina olla jo vähän liian suurikin minun pieneen minigrip-pussiin sullottavaksi. Kuvassa tämän päivän tilanne.

 

Hiukan historiaa

 

Iso kiitos kaikille teille, jotka käytte katsomassa aikaansaannoksiani pienessä pitsiblogissani, joka täyttää tänään 4 vuotta!

 

Ennen blogia olin kaivanut sukkulat esille syksyllä 2014 yli 20 vuoden tauon jälkeen ja mietin, löytyykö Suomesta pitsintekijöitä tai jopa jonkunlaista yhteisöä (Käpypitsiyhdistys perustettiin vasta 16.4.2016). Googlettelin erilaisilla hakusanoilla suomalaisia tekstejä aiheesta. En löytänyt juuri mitään; silloin tällöin eri keskustelupalstoilla oli kysymyksiä, että mistä löytyisi malleja ja ohjeita.

Niinpä päädyin kokeilemaan omaa blogia, jos sitä kautta löytäisin samanhenkisiä pitsintekijöitä. Alusta asti ajatukseni oli linkittää sivuille erilaisia internetistä löytämiäni ohjeita, koska kaikki somesta löytämäni kommentit liittyivät ohjeisiin ja niiden löytämiseen. Tästä syystä olen myös tehnyt paljon pitsejä ilmaisista netistä löytyvistä ohjeista. 

Blogin nimeä mietin pitkään ja huolellisesti, mutta en keksinyt mitään, mikä olisi omasta mielestäni kuulostanut järkevältä ja lopulta valitsin nimeksi Solmujen lumoissa, mikä edes jollain tapaa liittyi aiheeseen.

 

Nyt selasin tuotosteni historiaa ja keräsin listaan tekstit, joissa olen tehnyt pitsejä internetistä löytyneillä ohjeilla ja joiden linkit vielä toimivat.

 

Päivitys 27.12.2020  Lisäsin kuluneen vuoden ohjelinkit ja kuvia
HELPOT JA NOPEAT

HELPOT Kahden sukkulan ketju , Perhossydän ,  , Rannekoru  AJANVIETETTÄ

HIUKAN HAASTETTA


ENEMMÄN HAASTETTA
2 kommenttia:

  1. Congratulations on your anniversary. Yes, a blog is a really good way of keeping track of links. I love the shades of lilac in your piece, it’s looking good.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! Four years has passed quickly with lace. first I thought it was three years, I had to check. This can happen when there is an interesting topic.

      Poista