lauantai 27. lokakuuta 2018

Ensimmäinen enkeli ja lahjasukat

Pieni rengasenkeli


Tällä viikolla käpypitsi jäi vähemmälle ja puikot veivät voiton. Ostin lahjasukkiin ihan Novitan seitsemää veljestä, vaikka pyrinkin käyttämään suomalaista villaa. Harmi, että Novita käyttää suomalaista villaa vain satunnaisesti sesonkituotteisiin. Varmaan villaa saa maailmalta halvemmalla, mutta miten on laatu ja eettisyys, olisi mukava tietää. Nyt kuitenkin siis Novitaa vaihteeksi. 

 Ajatukset olivat joulussa, kun neuloin lapsen toivomat joululahjasukat hyvissä ajoin valmiiksi. Kantapää on sama kuin aiemmissa sukissa. Nyt on haasteena pitää sukat piilossa vielä kaksi kuukautta. Jouluvalmistelut on siis aloitettu.

Joulun teemalla tein tuon pikkuenkelin, malli superhelppoon enkeliin löytyy linkistä. Lankana oli Lizbeth 40, jolla enkelin korkeudeksi tuli 1,5 cm sädekehästä helmaan. Kokeilin mallia, joka joskus tuli vastaan internetissä. Jäin miettimään, miltä nämä enkelit näyttäisivät joulukorttiin liimattuna, ja mitä muuta kortissa olisi enkeleiden lisäksi. Onneksi on aikaa vielä miettiä.Kirjoneulesukat joululahjaksi

2 kommenttia:

  1. Wonderful socks! A gift in themselves. Yes, the angel will work well on a card, good idea.

    VastaaPoista