lauantai 17. maaliskuuta 2018

Solmukirjanmerkki

Kirjanmerkki "vihreitä solmuja"


Käteen osui kelttisukkula ja huomasin, että on kulunut aikaa kun olen sitä viimeksi käyttänyt. Olen joskus katsellut Yvonne Reypan kirjanmerkkiohjetta ”Green Knots”. Nyt päätin kokeilla. Muuten kaikki meni hyvin, mutta tein tätä samalla kun katsoin televisiosta jotain dekkaria. Tuli välillä kiristettyä liikaa ja toisinaan renkaat jäivät liiankin löysälle, joten jälki ei ole niin tasainen kuin voisi olla paremmalla keskittymisellä.


Kapea kelttisukkula pienen kirjanmerkin mittakaavanaEilen ajoin autolla yli 400 km ja ihailin auringon valoa, joka hiljalleen sulatta lunta ja tuo kevättä. 

Auringossa kimaltavia ja kasvavia jääpuikkoja


Pakkasaurinkomaisema oli paikoin hyvin kirkas, kun hanget vielä taittavat valoa ja häikäisevät. Syvänsininen taivas oli täysin pilvetön, en oikein muista, milloin olisin tällaisessa kevättalvisäässä viimeksi ajellut.

Luminen järvimaisema ParikkalassaKevätterveisin,

Marja

4 kommenttia:

  1. Your tatting is very lovely and thanks for showing the pattern I love it and will put this on my list. Your pictures look beautiful and cold I haven't seen a lake iced over in a very long time :) stay warm and keep tatting lace!

    VastaaPoista
  2. I like your bookmark, it looks very intricate.

    VastaaPoista
  3. Thanks for your comments. Celtic tatting is always a little intricate but not difficult

    VastaaPoista