sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Ankars rintakoru

Ksenia Shvedenkon kukkiva luumu
Yritin taas saada käytettyä Lizbeth 20 lankoja pois. Halusin haastetta lumihiutalekauden jälkeen ja päätin sukeltaa välillä ankarsin maailmaan. Katselin Ksenia Shvedenkon rintarossia youtubessa ja päätin kokeilla. 

20 numeroinen lanka oli paksua ja lopputulos oli melko kookas, halkaisija 5 cm. Ompelen siihen neulan olettaen, että sitä voi suuresta koosta huolimatta johonkin käyttää. 

Tein sitten pienemmän ( halkaisija 4 cm) 80 numeron langasta. Tämä toinen on kevyempi ja sirompi, tosin siinä on vaaleampi värikin. Ensimmäiseen tuli tummemmat värit ja siksi tämä toinen versio tuntuu raikkaalta ja käyttökelpoisemmalta.


Kevyempi versio korusta Tykkäsin mallista myös siksi, että lopputulos on  napakka, eikä tarvitse miettiä kovetusta koossa pysymiseksi. Laitan tähänkin kevyen tekstiilidecoupage pinnan, kuten kaikkiin koruihin, mutta kiinnitän neulan ensin. Neulat olivat päässeet loppumaan ja tilasin lisää. Meillä korutarvikkeet kaupoista vähenevät ja verkkokaupat ovat ainoa vaihtoehto, ellei matka pääkaupunkiseudulle ole ajankohtainen. Kehitys on ikävää, mutta kehitystä ei voi pysäyttää.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Kouvolaan on tulossa käpypitsiviikonloppukurssi, Ilmoittautuminen on alkanut ja vielä mahtuu mukaan.

3 kommenttia: