lauantai 20. helmikuuta 2016

keltaiset kirjanmerkit

keväiset keltaiset kirjanmerkit
 

Löysin ohjeen ihastuttavaan ja herkkään kirjanmerkkiin japanilaiselta sivulta . Harmittaa, kun en ole koskaan oppinut japanista edes alkeita. On niin vaikea liikkua noilla sivuilla. Kuitenkin tämän ohjeen sivulle päädyin. Tein ensin ohjeen mukaan yhden. Toisen kohdalla jo sekosin laskuista ja tein siitä yhden kuvion verran pidemmän. Lankana on Lizbeth 20. Tässä työssä huomasin, että rutiinin parantamiseksi pitäisi tehdä joku työ missä on paljon halkaistuja renkaita. Olen tehnyt niitä niin harvoin, että täytyy ensin aina ajatella miten se taas meni. Viimeksi tein muutaman renkaan yhteen lumihiutaleeseen marraskuussa.
Sukkulan tyhjensin nuottiavainkorvakoruihin, joita tyttäreni on minulta pyytänyt. Musiikkiluokkaa käyvälle kolmasluokkalaiselle nuottiavaimet vielä kelpaavat ja sekin on vielä hienoa sanoa että on äidin tekemät. Mikä ihana ikä!

Kirjanmerkeissä on niin vaaleat värit, että kuvaaminen oli vaikeaa, kunnes otin kirjahyllystä Monet’n puutarhaa käsittelevän kirjan ja laiton merkit lummelampitaustaa vasten. Nyt värit erottuvat.


8 kommenttia:

 1. Both are nice :-) I have bee wanting to tat the clef for a long time ... someday !
  I love Monet's paintings!! So glad it worked as a good backdrop .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautiful clef is always a bit challenging for me, but I keep trying when my child asks.

   Poista
 2. Hienot iloiset kirjanmerkit.
  Kiitos hyvästä linkistä, noita malleja voi varmaankin soveltaa neulakäpyilyyn mikä on intohimoni.
  Terv. zoja

  VastaaPoista
 3. I have always wanted to make but never gotten round to making the music stanza they are wonderful and your bookmarks too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clef is a very small project. I hope you find time for it. This was my second attempt and a little more beautiful than the first one.

   Poista
 4. Very lovely and fresh bookmarks, I love !

  VastaaPoista