maanantai 18. helmikuuta 2019

SilmukkamerkkiSilmukkamerkkejä neulomisen avuksi.Virkkasin äskettäin pari pyöreää pannunalusta. Minua harmitti koko ajan, että oli vaikea huomata, missä kerros vaihtuu. Tein pari virhettäkin sen asian kanssa ja jouduin purkamaan. Pannunalusten jälkeen päätin tehdä pari silmukkamerkkiä helpottamaan tilannetta. 

Koska silmukkamerkki on pieni työ, niin otin taas sukkulanpohjille jääneitä lankoja ja sain tyhjennettyä sukkuloita. Malli on kaikissa sama. Tein ensin tuon sinisen virkkauslangasta, sitten tummemman vihreän Lizbeth 40  ja lopuksi vaalean vihreän, johon lisäsin vähän solmuja lisää saadakseni näyttävyyttä enemmän.

Korulukot on yllättävän helppo avata ja kiinnittää neuleeseen. Epäilin vähän aluksi, mutta lukko aukesi yllättävän helposti. Helmissä on juuri sopivasti painoa, jotta merkki roikkuu alaspäin, mutta ei kisko lankaa neuleesta. Seuraavassa pannunalusessa käytän varmaan tätä apuvälinettä.

Kuvassa koukut roikkuvat villaneuleessa.Käsinkehrättyä villalankaa, joka ei ole suomenlammasta.


4 kommenttia:

 1. Much prettier than the scraps of wool I use. Good job.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scraps of wool is familiar to me too, this new one is more practical and beautiful. With beautiful tools are nice to work.

   Poista
 2. So pretty! These would look great as earrings or pendant !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I thought the same, but I really need Stitch Markers.

   Poista