lauantai 30. kesäkuuta 2018

Korvakorut sinisävyiselle kaulakorulle

Korusetti


Aloitin ensin korvakorun samalla kuvioaiheella kaulakorun kanssa. Siitä tuli hyvin erikoinen ja pieni, enkä ollut tyytyväinen, en tehnyt toista ollenkaan. Ensimmäinen päätynee nukelle riipukseksi.
Hain netistä ohjeen koruihin, jotka ovat erilaiset kuin kaulakoru, mutta yhteensopivat kuvioaiheet, värit ja helmet yhdistävät sitä kaulakoruun ja ajattelin käyttää niitä yhdessä. 


Korvakorut ja kapea maljakkoLanka on paksuhko, helmilanka. Malli on Ksenja Svedenkon ja ohje youtubessa. Korut poikkeavat mallista liian suurista helmistä langan paksuudesta ja väristä johtuen. Ihan noin suuriin koruihin en ole tottunut, mutta aion opetella niitä pitämään ainakin näiden korujen osalta. Ohjeessa oli tosiaan pieniä helmiä, mutta koska halusin käyttää samoja helmiä kuin kaulakorussa, niin nämä poikkeavat ohjeesta huomattavasti. en huomannut vähentää helmien määrää, jotta mittasuhteet olisivat säilyneet. Nyt on helppo sanoa, miten olisi pitänyt tehdä. Toivottavasti opin tästäkin jotain.

3 kommenttia:

  1. You made a good choice of pattern so that the earrings go with the necklace. Sure, it may not be quite like the original, but it looks fine to me.

    VastaaPoista