perjantai 6. heinäkuuta 2018

Helmiperhonen

kesäkukka ja perhonenPieni kesäperhonen metallihelmistä syntyi, kun löysin pienen määrän kullanvärisiä metallihelmiä. Lanka on Lixeth 40.  Langan värillä ei tosin ole juurikaan väliä, koska se jää paljolti helmien alle. Mietin, olisiko perhonen selkeämpi, jos tuohon keskelle lisäisi muutaman helmen vartaloksi. harmi etten ajatellut, ennen kuin päättelin langan.

Jennifer Williamssin pienen perhosen ohje löytyy linkistä. Ohjeessa perhonen oli tehty sormukseksi. En viitsinyt sitä tehdä, koska itseni tuntien tuo sormus jäisi täysin käyttämättä, joten lisään tämän pienen perhosen osaksi pitsiperhoskokoelmaani.

Vihdoinkin saatiin sadetta ja kosteaa säätä. Täytyy todeta, että tällä säällä ei perhoset juuri lennä. Kyllä tuo kostea ilma on tervetullutta vaihtelua ainakin minulle, tosin olen aina pitänyt sateesta ja myrskysäästä eli en ole ihan keskiverto suomalainen siinä suhteessa.


perhonen metallihelmistä2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. I think this butterfly is beautiful. I just do not know where it flew when I can not find it anymore. It was so small.

      Poista