lauantai 21. heinäkuuta 2018

Manteliperhonen

Viikko sitten odottelin luvattua ukkosmyrskyä. Sitä ei tullutkaan, eikä sen koommin ole satanut kuin muutama pisara. Tänään on luvattu sadetta ja ukkosta 80% todennäköisyydellä, mutta vielä ei näy ja taivas on selkeä. Odottavan aika on pitkä. Toivottavasti lämpötila putoaa edes hetkeksi alle hellerajan.

Minulla on tapana ottaa puhelimella kuva ohjeesta, jonka aion tehdä. Silloin ohje on mukana, ja pitsiä voi tehdä missä tahansa. Nyt kävi niin, että tämä ohje on ollut puhelimen galleriassa jo pitempään. En muista mistä olen kuvan ottanut; kirja on kuitenkin kuvatekstistä päätellen saksankielinen. Muistelin, että tämä olisi kirjasta Tatted Butterflies, mutta tuo kuvatekstin kieli ei nyt sopinut yhteen englanninkielisen kirjan kanssa. Miten sitä kuvittelee muistavansa enemmän kuin muistaakaan. Puhelin ei ole paras paikka to do - listalle, vaikka olen sitä sellaisena käyttänytkin.

Löysin kuitenkin etsimisen jälkeen mallin Pinterestistä, Kuvasta ei käy ilmi tekijä tai alkuperäinen lähde, mutta malli on herkkä ja houkuttelee kokeilemaan, joten kasvatin perhoskokoelmaani tällä hennolla perhosella. Sateenkaaren värinen lankakin sopi malliin yllättävän hyvin.  

4 kommenttia: