perjantai 29. tammikuuta 2016

Keltainen ja ruskea rannekoru

rannekorusetit
 

Onneksi pakkanen hellitti ja nyt ulkona on lauhempaa, tosin se tarkoitti liukkaita kelejä ja huolellisuutta liikenteessä. Ajattelukyky taitaa tosin olla vielä vähän kohmeessa koska viime viikon helmikorussa valitsin liian ohuen langan ja nyt lanka oli turhan paksu.
Ihailin Corina Meyfeldtin korua blogissa cmhandmade. Koru on kaunis ja selkeä, halusin kokeilla. Langaksi valitsin Lizbeth 20. Ohjeen koru oli tehty ohuemmalla langalla ja siihen tuli 6 kuviota, kun minun koruuni tuli vain 5. Pelkäsin korun menettävän sirouttaan liian leveänä ja isoilla kuvioilla, mutta tämä on ihan kaunis näinkin, eikä tunnu liian leveältä. Klassiset kuviot ovat kauniita aina ja kaiken kokoisina.  Tein ensimmäisen korun ruskealla. Halusin nähdä sen vielä värikkäämpänä ja tein sitten tuon keltaisen. Minulle tuli siitä mieleen auringonkukat.
Pitäisi mennä helmiostoksille, että olisi kotona monipuolisempi helmivalikoima. Nämä helmet ovat lasihelmiä paikallisesta askarteluliikkeestä. Nettikaupoissa olisi varmaan monipuolisempi valikoima ja ehkä edullisempaakin, mutta toivon että askarteluliike paikkakunnalla säilyy ja omalta osaltani haluan tukea yritystä keskittämällä sinne ostoksiani.
Lopuksi tein tuolle keltaiselle korulle kaveriksi korvakorut ja ruskealle – en oikein tiedä mikä tuo on, mutta ehkä siitä saa tehtyä riipuksen.
Auringonkukkakorut
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti