lauantai 5. marraskuuta 2016

Ankarsriipus harjoitus
Olen pitkään ihaillut Angela Gambkan koristeellisia ja runsaita koruja instagramissa .   Tekniikka tuntui kiinnostavalta ja halusin kokeilla. Tarkoitus oli seurata hänen kuvasarjaansa farkkuihin sopivan riipuksen tekemisestä.

Alku sujuikin hyvin, mutta sitten solmujen lukumäärä ei ollutkaan riittävä ja kolmas kerros ei ollutkaan enää mallin mukainen. Annoin sen olla ja jatkoin lisäämällä uuden kerroksen ja helmiä tarpeen mukaan. Koska mietin mallia enkä keskittynyt riittävästi työhön, niin käsialastakin tuli vähän kireä. Lopputulos on kaukana mallista, mutta sain kuitenkin jotakin aikaiseksi ja pääsin vähän jyvälle Angelan tekniikasta, joka kiehtoo edelleen. Tulen jatkamaan harjoitusta vielä.

Tämä malli on taas loistava esimerkki siitä miten frivolite muuntuu moneksi kun luovuutta riittää. En ehkä laita tuota omaa kyhäelmää riipukseksi, rintaneula voisi olla parempi vaihtoehto, tai sitten jätän sen odottamaan, että keksin sille paikan ja käytön.  Työn halkaisija on n.3,5 cm. Sukkulaan tähteeksi jääneestä langasta tein nuo yksinkertaiset korvakorut. Koru on tehty yhdellä sukkulalla ja yhdellä langalla, joten siitä tuli melko tylsä. Laitoin piristykseksi pienen ruskean helmen keskelle ja ruskeat kuparikoukut. Helmet tosin olisivat saaneet olla isompiaSyksyisin terveisin,

        Marja Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!4 kommenttia:

  1. Ihanat värit! Minun on tehnyt mieli kokeilla tuota frivolite -tekniikkaa, mutta vielä en ole uskaltanut, vaikuttaa niin vaikealta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekniikka ei ole niin vaikea miltä näyttää, suosittelen kokeilemaan.

      Poista