lauantai 26. marraskuuta 2016

pikkuliina


Kävin sunnuntaina tyttäreni kanssa Tampereen käsityömessuilla. Täydennettiin koruaskartelutarvikevarastoa uusilla helmillä. Ostettiin osa helmiä yhteisiksi ja kumpikin löysi helmiä ihan omaan käyttöön. Vietin siis laatuaikaa lapsen kanssa. Kävin Jatan Aitan osastolla, josta olin ajatellut ostavani yhden käpypitsikirjan. Ostin siis Kirjan jonka nimestä ymmärsin vain sanat Tatting lace. Kirjainmerkit näyttävät liian vaikeilta opittaviksi, en taida edes yrittää vaikka mieli tekisikin opiskella ihan uteliaisuudesta.
Uusi kirja


Ensimmäiseksi työksi valitsin kukka-aiheisen pikkuliinan. Värit valikoituvat sukkulantyhjennysperiaatteella. Ajattelin että värit sopivat vuodenaikaan, vihreä on havupuiden väristä ja tuossa kirjavassa langassa vuorottelivat jään sininen ja lumivalkoinen. Sopivia värejä talvea odotellessa. En ihmetele, että valinta osui japanilaiseen kirjaan, sillä olen aina ihaillut japanilaisten pitsien keveyttä ja siroutta.


Messuilta mukaan lähti myös RIntalan tilan luomulankaa myöhempää käyttöä varten.

Rintalan ohut villalanka Vieno

Marja Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!

1 kommentti: