sunnuntai 27. joulukuuta 2020

Katsaus vuoden 2020 käpypitseihin

 

Jouluruusu (Helleborus)


Vuosi vaihtuu ja tarkastelin kuluneen vuoden aikana . Pitsien kirjo on ollut suuri. Ei voi sanoa yhtenäiseksi kokoelmaksi. Vuodenaikojen vaihtuessa myös kuviot ovat vaihtuneet. Neljä vuodenaikaa on rikkaus, luonto muuttuu ja tuo uudet aiheet mukanaan. 

Tein  pitsejä kirjojen ja lehtien oheista, muutaman tein myös ilman ohjetta. Paljon pitsejä tein internetistä löytyneistä ohjeiden mukaan. Näiden ohjeiden linkit löytyvät postauksista ja lisäsin ne myös vanhaan linkkilistaan.

Linkkilista

Olen koonnut taas internetistä löytyneet ohjelinkit ohjelinkkipostaukseeni. Lisäsin sinne myös kuvia.

Luulen, että sivua on helpompi lukea tietokoneella kuin mobiililla. Linkit ovat luettelossa, lähellä toisiaan, mikä tuo haastetta avata juuri haluttu linkki. Olen pahoillani tästä. Ajattelen kuitenkin, että tuon vanhan sivun päivittäminen voi auttaa sinua löytämään hukassa olevat linkit paremmin.

Pian on uusi vuosi ja uudet kuviot. Sitä ennen kuitenkin juhlitaan vuoden vaihtumista pandemiarajoitusten puitteissa.

 

Toivotan sinulle onnellista käpyilyvuotta 2021!


2 kommenttia:

  1. Hi Marja, I've struggled to write a comment when I read your blog on my iPad, the translation interferes with the comment! Just to say I hope you had a happy Christmas. Love your bells and the Christmas rose. Enjoy carrying your tatting and other crafts into 2021.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks for the comment Jane. I also wish you Happy Crafts in 2021!

      Poista