sunnuntai 4. syyskuuta 2022

Sininen käpypitsikaulakoru

 


Yksinkertaisessa kaulakorussa kaksi sinistä.Olen tehnyt käpypitsikaulakoruja täydentämään markkinapöytää. Tähänastiset korut ovat paksusta langasta. Nyt halusin tehdä vielä ohuemmasta langasta yhden korun. Valitsin siihen kaksi sinistä lankaa Lizbeth 40 värivalikoimasta. Näitä lankoja minulla on eniten, joten näistä löytyy värejä.

Koru


Valitsin yksinkertaisen kuvion, mutta silti tuntuu, että käytetyn ajan mukaan ei voi hinnoitella. Minua kiinnostaisi tietää mitä muut käytätte hinnoitteluperusteena käpypitsikoruille. Tämä koru on myös pitkä, lähes 50 cm, Laitoin magneettilukon, koska koru on varmaan näinkin riittävän suuri, eikä säätömahdollisuus ole niin tarpeen.

Oikeastaan pidän tästä korusta ja näistä kahdesta sinisestä ja mietinkin toista kerrosta ja helmiä. Tällä kerralla kuitenkin jätän korun tähän vaiheeseen, ehkä joskus kehittelen toisen korun kahdesta sinisestä.Lähikuvaa kuviosta
2 kommenttia:

  1. That’s very pretty. Yes, pricing is difficult. In the end it comes down to guessing what people would be willing to pay.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for the comment. Today we were at the market and the prices were not too high.

      Poista