sunnuntai 25. syyskuuta 2022

käpypitsiä ja kristallihelmiä

 Viikko on mennyt ilman, että olen käpyillyt solmuakaan. Tilanne on hyvin harvinainen.

 Otin maanantaina kolmannen koronarokotuksen, en tiedä oliko se edes tarpeen. Joka tapauksessa sain tiistaiksi melko korkean kuumeen ja loppuviikko on mennyt laiskotellessa. 

Korvakorut

Ajattelin tänään esitellä korvakorut, jotka olen tehnyt ehkä jo ennen koronaa. Olen käyttänyt näitä hyvin paljon ja pidän kovasti niiden metallisista siemenhelmistä ja punaisista kristalleista. Itse asiassa tein myös toiset vedenvihreillä kristalleilla.

Minusta pitkä muoto on mukava ja sopii helposti mihin tahansa asuun, käpypitsikorut ovat sopivan näyttävät, mutta eivät liian juhlavat. Korun pituus on 4,5 cm.

Tein näitä käpypitsikoruja myös markkinoille myyntiin, mutta yllätyksekseni ne eivät olleet kiinnostavia. Muutenkin olen hämmästellyt, että ostajien suosituin korvakorumuoto on pyöreä. Ehkä se on vain sopiva muoto suurimmalle osalle suomalaisia kasvonpiirteitä. En tiedä, onko myös laajempi ilmiö. Voihan se olla myös viime kesän trendeihin liittyvä asia, en voi tietää.


4 kommenttia:

 1. I used to wear (and prefer) danglers, too, in gold jewellery. But once I started wearing glasses all the time, I switched to studs. Could this be a possible reason?
  Your version is very pretty 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for the comment. People have so many different thoughts that I can't guess, besides there are different glasses, different jewelry and different faces etc. 🤔

   Poista
 2. I hope you feel better soon. Lovely earrings. It’s very hard to predict what will sell at markets! And just when you think you have an item that will always sell, it doesn’t.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I'm glad you like my jewelry, even if the buyers don't appreciate it. 🙂

   Poista