sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Hyvää Uutta Vuotta!Kuusenkoriste kultalangasta
Vaikka ei ollut minun vuoroni koristella kuusta, niin ripustin kuitenkin yhden koristeen.
Katsoin lapsen kanssa elokuvaa sukkula kädessä ja tein yksinkertaisen kukan ilman ohjetta, joten en voi linkkiä laittaa. Kukka on ihan perustekniikalla ja sopii kultalankaisena hyvin kuuseen, jossa on kapeaa kultanauhakoristetta. Ripustin sen kuuseen hetkeksi. Jonain jouluna vielä laitan koko jouluksi pelkkiä käpypitsikoristeita. Tässä kultalanka on paikallaan. Koruissa tämä lanka on jäykähköä ja vaikea yhdistää muihin lankoihin.

Vuoden vaihteessa katsoin yhteenvetona tämän vuoden julkaisuja ja lisäsin vanhaan linkkilistaan tänä vuonna nettilinkeistä tehtyjen töiden postaukset. linkit on kokeiltu ja kommentoitu postauksissa, lisäksi olen jaotellut linkkejä vähän vaikeusasteen mukaan helppoihin ja vähän haastavampiin. (en kokeillut kaikkien vanhojen linkkien toimivuutta)Hyvää Uutta Vuotta 2020 !


4 kommenttia:

 1. Very pretty & wishing you tons more tatting beauty in the coming year 💗🌹💗

  VastaaPoista
 2. This is a golden beautiful and I understand the problem with corse thread. Some one told me about, and I finally bought some oil like stuff to run the thread through so it slides much better. I ordered it from Tatting cornor with Lisa Adams on FB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the tips, have to try the thread oiling.

   Poista