lauantai 8. huhtikuuta 2017

Koruteemalla vieläKäsitöille on ollut aikaa vähänlaisesti, mutta jotain silti tein. Jatkoin vielä samalla värikkäällä langalla, kuin viimeksi. Tein korvakorujen mallilla riipuksen, johon lisäsin kolmannen kerroksen. Tein riipukselle kaveriksi korvakorut, joissa jatkoin samaa teemaa muunneltuna.


Tänä iltana harrastuskuljetusten jälkeen yritin tehdä jotain koulun pääsiäismyyjäisiin huomiseksi. Kaardemummamuffinit ovat nopeita leivonnaisia. Ajattelin, että pääsisin tänään nukkumaankin. Koristelin vihreällä tomusokerilla ja suklaakarkeilla. Toivottavasti kuivuvat aamuksi. Keltaista marsipaaniakin ostin, kun koululainen lupasi itse tehdä marsipaanista tipuja koristeeksi. Uni kuitenkin voitti ja on parempi nukkua nyt, kuin olla väsynyt huomenna myyjäisissä. Minun pitäisi vielä kirjoittaa laput käytetyistä leivonta-aineista.

 Pitäisi miettiä mitä voisi tehdä jo etukäteen sukkulalla, ettei tarvitsisi viimeisenä iltana leipoa. Villaiset pannunaluset voisivat olla vaihtoehto leipomuksille. Voi tosin olla, että pannunaluset kuuluvat samaan nolojen myytävien sarjaan kuin patalaput, joita lapset ovat erityisesti kieltäneet myyjäisiin viemästä.

Pääsiäismyyjäisiin

Marja

 Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!

2 kommenttia: