perjantai 23. joulukuuta 2016

Enkeli
On aatonaatto. Lumi ei ehkä sääennustukista huolimatta sittenkään katoa kokonaan huomiseksi ja saadaan valkea jouluaatto. Onneksi lunta on sen verran, että suojasää ei ehdi sulattaa kaikkea. 
Vien kohta lapset elokuviin ja käyn samalla ostamassa viimeiset jouluostokset. Ruokatarvikkeet ja lahjat on ostettu, mutta joulukukille haluaisin pari kaunista ruukkua. Ei siis ihan tyypilliset viimehetken hankinnat. On mukava, ettei tässä vaiheessa ole suurempaa joulustressiä, vaan voi rauhassa virittyä joulun tunnelmaan.

Jouluksi tein Terry McGuffinin enkelin. Ihastelin enkeliä käpypitsitapaamisessa. Lindholmin Risto on jäsenenä saksalaisessa yhdistyksessä ja Ristolla oli mukana yhdistyksen lehtiä. Lehdessä oli saksannos ohjeesta ja ihastelin enkelin kuvaa. Ohjeen löysin myös netistä .
Tein oikeastaan enkeleitä kaksi, toisen lahjaksi ja toisen itselleni. Jotenkin tuo saparopäinen enkeli on niin herttainen, että olisin mielelläni tehnyt koko enkelparven, mutta aika loppui kesken. Hyvä kun joulusiivousten lomassa sain nämä kaksi enkeliä tehtyä.

Taas kosketti ruutua ikkunan
tutun jouluenkelin siipi.
Taas äänetön henkäys taivahan
läpi seinän sisälle hiipi.

Se on vanha ihme – Ja kuitenkin
se on uusi vuodesta vuoteen,
ja se tuo niin rakkaana mielihin
taas tallin ja seimenvuoteen.
-Anna-Maija Raittila –


Hyvää Joulua!

Marja

 Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!


3 kommenttia:

  1. I have downloaded her at least 3 times I think that she is beautiful and I will make her one of these days. Yours is beautiful, lovely post!

    VastaaPoista
  2. Your angel is so very beautiful!!! :)

    VastaaPoista