sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Pieni kelttisolmukäpyily

 




Auringonvalo lisääntyy kevään edetessä. Lika ikkunoissa ja pöly nurkissa näkyy talven jälkeen selvemmin. Kevätväsymys yrittää lamauttaa samalla kun elimistö yrittää sopeutua lisääntyneeseen valoon. Keskittymiskyky ei ole parhaimmillaan. Viime viikon kokemuksen jälkeen valmis malli, lankojen ja helmien valinta tuntui työläältä. Tällä kerralla halusin käpyillä ilman ohjetta, vaikka blogini perusideana on myös kerätä ohjelinkkejä lukijoiden iloksi.


Solmukorut

Paksumman Lizbeth 20 langan valinta  oli houkutteleva. Päädyin käpyilemään pienen solmun, johon lisäsin 4mm Swarovski-helmen ( Pacific Opal Shimmer ) Koruille tuli pituutta 2 cm. En ole vielä saanut valituksi koukkuja, sillä näin pienissä koruissa koukku on hallitsevampi kuin suuremmissa koruissa, joten valinta täytyy tehdä huolella. Koru on mukava näin, mutta olisi varmaan myös toimiva paksummastakin langasta hiukan suuremmassa koossa.


5 kommenttia:

  1. Very clever of you, they’re beautiful.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. So small and simple that I already tat another pair in a different color and in a larger size.

      Poista
  2. Wow, these are Adorable!!! 💙💙💙 Did you use your Celtic shuttles?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I didn't need a Celtic shuttle. The earring is very simple and easy, the last ring is a chain, from which I cut the threads, tied a knot and finished. 🙂

      Poista