sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Vielä yksi käpyily sydänteemalla

 

käpypitsiriipus taljalla


Ystävänpäivä ja sydämet menivät, mutta minua harmitti, että jäi tämä riipus tekemättä. Päätin korjata tilanteen ja käpyillä vielä tämän ohjeen muskaanin sydänkokoelmasta. No, minulla ei ollut sopivia helmiä, enkä lisännyt solmulukua riittävästi. Lisäsin kuitenkin solmuja sen verran, että se ei enää muistuta Endrucks-sovellusta ollenkaan. Lisäksi yksi siemenhelmikin on unohtunut pois.

Miten en ajatellut, että jos helmet ovat suurempia, niin pitäisi ottaa paksumpi lanka. Elämä on opiskelua ja varmaan jokainen käsityöläinen tietää, että virheistä oppii parhaiten. Toivottavasti muistan seuraavalla kerralla että kaapissa on eripaksuisia lankoja ja kaikki on hankittu käytettäväksi.


4 kommenttia:

 1. I love the lessons this tiny heart taught you 😁 It still looks good and can be easily shaped with a bit of wet blocking. Thank you for tatting it 😍 Please do share your Endrucks' hearts in our FB group too.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The pendant really needs hardening before use. I shared in in FB.

   Poista
 2. I think muskaan is right, blocking will improve it, though I don’t find it easy to block beaded pieces. Yes, sometimes you just have to put mistakes down to experience.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for the comment. Maybe I'll tat something small and simple next, maybe then I'll succeed.

   Poista