sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Kevätliinan kerrokset 11 ja 12

 Talviliina ruskean taljan päällä


Tiukimpia Covid-rajoituksia on purettu vähitellen ja elämään alkaa tulla tuttuja tauolla olleita elämyksiä. Junalla ei ole juuri tullut pariin vuoteen liikuttua, nyt se tuntuu taas normaalilta. Tutut toiminnot palaavat pikkuhiljaa ja elämä tuntuu taas aavistuksen normaalimmalta. Junakahvi ja käpypitsi aamuvalossa, jos mikä kertoo paluusta normaaliin.


Käpypitsiä ja aamukahvia junassa.

Liinassa on vihdoin valkoisia kerroksia!

Valkoinen reunus muutti frivolite-liinan ilmettä huomattavasti ja ajattelin, että liina voisi olla valmis näin. Olisiko liinan lopettaminen nyt hyvä tapa varmistaa liinan käyttökelpoisuus vai olisiko se kesken luovuttamista. Välillä houkutus kesken jättämiseen on suuri. Luulen muidenkin pitsintekijöiden mielissä pyörivän ajoittain samanlaisia ajatuksia.

Liina näyttää tasapainoiselta ja kaikkia värejä on juuri sopivasti. Tulevat kerrokset tuntuvat olevan suuri mahdollisuus pilata liinan harmonisuus ja värien juuri saavutettu tasapaino. Toisaalta houkutus on suuri jatkaa ja katsoa saako liinan värit säilytettyä sointuvina loppuun asti. Kerroksia on vielä monta, eikä valkoisella loppuun asti tekeminen ole vaihtoehto, joten värien valintaa on vielä tehtävä.
2 kommenttia:

  1. Looks fabulous, the white is perfect. You could end it now. How big are the other season cloths? Are they all the same? The only time I finished a Spring doily early was when I discovered I’d made an error several rounds back and had to stop or cut a lot off.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The doily is smaller than the others. I think I will continue even though there is a risk of ruining harmony.

      Poista