sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Kevätliinan käpyilyäKevätliina lasipöydällä auringonvalossa.

 

 

Ulkona sataa vettä ja taivas on harmaa. Onnistuin kuitenkin eilen kuvaamaan käpypitsiliinan hetkellä, jolloin aurinko pilkisti pilven raosta. Renulekin kevätliinan käpyily edistyy hitaasti, mutta edistyy kuitenkin koko ajan.

Tein kaksi peräkkäistä kerrosta keltaisella ja kullanvihreällä. Kerrokset ovat aika suuria, ja pelkään, että aiempiin raitoihin nähden uusi väriraita on liian leveä  ja värityksen tasapaino kärsii. Vielä on kuitenkin jäljellä 4 kerrosta, joiden avulla on yritettävä pelastaa tilanne.

Mielessä kävi myös mahdollisuus lopettaa pitsiliina näihin kerroksiin. Reunuksena tuo leveämpi keltainen olisi sopiva juuri tässä, koska keltaista on liinassa melko vähän ja sekin lähellä keskustaa.

Otan kuitenkin riskin ja jatkan pitsiliinan käpyilyä ja värien pohtimista. Ehkä keksin vielä ratkaisun viimeisten kerrosten aikana. On lohdullista tietää, että seuraavat kerrokset ovat nopeampia ja näen valitsemani värit käpypitsiliinassa nopeammin.


4 kommenttia:

  1. Beautiful! I also considered stopping at 16, but the subsequent rounds bind the elements of 16 together, so I'm glad I didn't stop. I think round 16 might be a bit floppy on its own.

    VastaaPoista