sunnuntai 29. syyskuuta 2019

sukkulan tyhjennystä

kukkaahelmikoru


Viime viikolla sain liinan valmiiksi ja katsoin sukkularasiaan. Oli taas sukkuloissa niin monen värisiä lankoja ja kovin vähän tyhjiä sukkuloita, joten tyhjensin yhden. Huomasin myös, että minulla on pussillinen metallisia kukkahelmiä, joita en ole käyttänyt mihinkään. Yhdistin helmet jämälankaan ja lopputuloksena sain rannekorun. Luotin yksinkertaiseen perusmalliin. Ranteessa koru on kauniimpi kuin kuvassa. Omasta ranteesta on vain niin vaikea ottaa kuvaa. Kun ei muita ranteita juuri nyt ollut lähellä, niin laitoin korun mustan puhelimen kuoren päälle ja otin kuvan siinä.

Ruska on saapunut kunnolla myös Etelä-Suomeen ja siitä olen nautiskellut viime päivinä. Olen ihaillut hienoja värejä luonnossa, mutta tähän laitan otoksen kaupungista ja kadunvarren vaahteroista. Mielenkiintoista, miten saman puulajin eri yksilöt voivat loistaa syksyllä niin erilaisissa väreissä.





3 kommenttia:

  1. Wow, the trees are beautiful. I like your bracelet, good idea to keep the tatting simple so it enhances those pretty beads.

    VastaaPoista
  2. Love your snowflakes and the bracelet matches the falling leaves :) so very beautiful!

    VastaaPoista