sunnuntai 23. huhtikuuta 2023

Pieni käpypitsiliina

 

Pieni liina blogista; Marmelo, tatting lace


 
 

Pikkuliina sai reunuksen.


Käpypitsiliinan nimi on rakkauslaulu, sitä en ihan tässä liinassa näe. Ehkä värivalinta ei osunut nyt ihan teemaan. Käpyilin vielä reunan vaalean vihreällä ajatellen keväistä ruohoa joten parempi nimi olisi varmaan ollut kevättä rinnassa, eli en ihan tavoittanut liinan alkuperäistä olemusta. Tunnelma on kuitenkin kevyt.

Linkki kaikki tietokoneet eivät avanneet linkkiä, joka ei ollut turvallinen. Laitan tässä linkin ohjesivuun, jos se olisi turvallisempi.


Kevättä luonnossa


Kevättunnelmissa otin vielä valokuva tulvivasta pellosta, jossa muuttolinnut pitivät taukoa matkalla. Lumi on täällä eteläisessä Suomessa jo todella vähissä ja sulamisvedetkin kuivuvat pian, mutta nyt on vielä peltoja veden alla.


Linnut levähtävät pellolla tulvavedessä. Huomaa kaksi aitaa vedessä..


Keväinen pitsikukka


Vielä keväinen kuva keväisestä käpypitsikukasta rautalankavarrella ja kierrätyslasihelmellä. Ostin näitä helmiä kauan sitten, mutta en ole oikein saanut näitä kulumaan, kun käpypitsissä tarvitaan yleensä pienempiä helmiä. Afrikkalaiset kierrätyslasihelmet ovat kuitenkin mielenkiintoisia ja liitän tähän linkin valmistusprosessin kuvaukseen.


kevätkukkakäpyily5 kommenttia:

 1. Love in Springtime perhaps. It’s very pretty.

  VastaaPoista
 2. Oh I love the colour choices - so fresh and serene! The flowers are very cute, too 💛💛💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for the comment. Maybe I'm stuck with spring colors.

   Poista
 3. Very beautiful, and great flowers!! :)

  VastaaPoista