sunnuntai 1. tammikuuta 2023

Talven törröttäjiä

 

Talven törröttäjiä kaamoksessa hangella

Olen syksyisin ja talvisin ihaillut pakkasaamuina pientareille ja hangille ilmestyviä huurrekukkia. Ajattelin aloittaa uuden vuoden luovalla tavalla pakkasteemalla ja omilla talventörröttäjillä. Pakkanen laski  ja huurre katosi kasveista vuodenvaihteeksi. Luonnossa ei siis ole huurretta ja oksat ovat mustia.  

Vein omat käpypitsi talventörröttäjäni ulos hangelle. Kuvaaminen vain jäi taas auringon laskun jälkeen iltapäivään, jolloin puhelimen kamera ei riittänyt. Laitoin työt vielä kuusenoksalle, jossa kuvio erottuu selvemmin.


Vielä lampun valossa sisällä.


Käpyilin kukat nirkkomittaa apuna käyttäen saadakseni aikaan kevyemmän vaikutuksen. Varressa on sisällä rautalanka. Epätasaisuutta lisäsin muutamalla renkaalla. Pitkät nirkot vaatisivat kovetuksen, mutta toistaiseksi olen käsitellyt nämä vain kevyesti decoupage-lakalla.Oikeita huurrekukkia ensimmäisillä pakkasilla.


Toivotan lukijoille Hyvää käpyilyvuotta 2023 !
2 kommenttia:

  1. Your tatted frost flowers are light and airy and have the advantage of not turning black! All the best for 2023, I look forward to seeing more of your creations.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happy New Year to you too and thanks for all the comments last year. There may be many readers, but Finns rarely comment.....

      Poista