maanantai 4. marraskuuta 2019

Lumihiutale sinisillä helmillä
Syksyn lumihiutaleet ja puutarhasiili
Syksy on synkkää, eikä vielä lumihiutaleet ole valaisseet maisemaa. Pyhäinpäivän hautausmaakierroksella oli suorastaan pimeää. Kynttilämeri erottui haudoilla, mutta hautatekstien lukeminen tuotti haastetta. Automatka oli pitkä ja pimeä. Kaksi hautausmaakohdetta ja koko matkalle pituutta 150 km. Harvoin tulee lähdettyä, mutta tänä vuonna vietiin lasten kanssa kynttilät molemmille hautausmaille, joihin läheisiä on haudattu.

Tämä hiutale oli yllättävän hidas tehdä, vaikka vaikuttaa yksinkertaiselta. Jaetut renkaat hidastavat työn etenemistä. Tein kolme. Ensimmäinen on kirkkailla lasihelmillä, toiset sitten sinisillä. Pidin sinisistä enemmän. Sininen väri sopii pakkaseen ja antaa näyttävyyttä hiutaleeseen. Ohje on Saundra Hameedin ja löytyy tästä

Otin kuvan puutarhasiilin ja syksyn lehtien kanssa. On vuodenaikaa kuvaava otos ja valkoiset hiutaleet loistavat vielä päivänvalossa, vaikka valoisan päivän pituus alkaakin olla melko lyhyt.
Lumihiutale tasaisella alustalla

6 kommenttia:

 1. I love this and the blue beads, I was just think of trying blue beads, and you have already ❄️❤️❄️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. In addition to white, blue is the color of winter.

   Poista
 2. Yes, blue beads work wonderfully with the white thread to enhance the design. Here the days are getting longer. Warmer too of course.

  VastaaPoista
 3. Beautiful! I love your bead color choice!

  VastaaPoista