sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Jäänsininen lumihiutale


Viime viikkoina on aika kulunut autossa, mutta sain kuitenkin aikaiseksi yhden lumihiutaleen. Syksyn värit ovat pudonneet maahan lehtien mukana ja välillä maisemaan ilmestyy lumi. Parina päivänä olen nähnyt jo jäistä järvenpintaa, tosin en ihan kotikulmilla vielä.

Palasin siis lumihiutaleiden pariin viime viikon koruharharetken jälkeen. Tällä kerralla lumihiutale on tekniikkaharjoitus, joka löytyy Robin Perfettin sivulta Tatting by the Bay. Lumihiutale on kaunis ja tekniikkaharjoitus hyödyllinen, tässä tuli siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Valitsin tähän hiutaleeseen jäänsinisen värin. Etsin ensin huolellisesti esille kaikki välineet; Lizbeth 40 langan, 7mm nirkkomitan, koukun ja sukkulat. Tällä kerralla lanka oli oikeaa kokoa ja tein kaiken ohjetta noudattaen ihan rauhassa. Lopputulos on onnistunut ja lumihiutale kovettamista vaille valmis. Tämä on upea hiutale kokoelmaani ja sinisävy korostaa lumihiutaleen jäistä kauneutta.Lunta ja syksyn lehtiä maassaMelkein myöhästymässä Etelän lennolta

2 kommenttia:

  1. Really lovely! I like the colour, it’s more icy than white is.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes, the blue tint brings the twilight of winter to the snowflake. I like this color.

      Poista