sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Tokyo-liina
Niebachin neliöitä
Vuosi alkoi tuiskuten, mutta sittemmin sää on tasoittunut ja valo alkanut hiljalleen lisääntyä. Pakkaslukemat ovat olleet sopivasti kymmenen asteen tienoilla tai alle, joten lapsetkin ovat päässeet luistelemaan. Omat luistimet ovat vielä varastossa, mutta jos talvi jatkuu näin leutona, niin taidan hakea ne sieltä. En ole käynyt jäällä kahtena edellisenä talvena ollenkaan. Sopivat kelit ovat olleet niin vähissä ja lapset pääsevät itse kavereiden kanssa ilman äitiä luistelemaan, joten lasten kanssa luistelun aika on ohi ja nyt voisi mennä ihan omaksi huviksi kokeilemaan.

Tein vuoden viimeisenä työnä Iris Niebachin Tokyo-neliön. Jatkoin vielä kolme neliötä lisää ja sain pikkuliinan, jonka koko on 13*13 cm.

Neliö on niin koristeellisen kaunis, että mietin sen kiinnittämistä johonkin näkyville; esimerkiksi rasian kannessa pitsi voisi olla hieno. Kun kirjoitin tuon lauseen, niin muistin kaapissa lojuvan neliön muotoisen taulukehyksen. Kaivoin sen esiin ja laitoin pitsin näin aluksi esille siihen. Taustalle tuli nyt harmaan vohvelikankaan pala, mutta myöhemmin täytyy miettiä mikä olisi hyvä tausta ja onko tämä kuitenkaan se lopullinen paikka tälle pitsille.

Uusi taulu hyllylle olohuoneeseen.
10 kommenttia:

 1. Spectacular !!! Kudos to the design and your tatting.

  VastaaPoista
 2. So intricate, it's stunning. Yes, I like the frame, good idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intricate, but a lot of repetition, and therefore easy .

   Poista
 3. I have this book and need to make this lovely beauty!

  VastaaPoista
 4. Upea liina ja passaa kyllä taideteokseksi hyllylle (tai seinälle) oikein mainiosti. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, minäkin pidän liinasta, mutta tuo taustakangas saattaa vielä vaihtua.

   Poista