lauantai 28. lokakuuta 2017

Koru oranssista langasta

Eebenpuuhelmiä ja kierrätyslasihelmiä

Jatkoin oranssilla langalla. Suunnittelin käyttäväni afrikkalaisia kierrätyslasihelmiä varastosta. 
Lasihelmet ovat kuitenkin painavia hennolle langalle, joten käytin vain pieniä sinisiä kierrätyslasihelmiä. 
Samalla kun aikoinaan ostin nuo lasihelmet, niin ostin muutamia mustia eebenpuuhelmiä. Puuhelmet ovat kevyempiä kuin lasihelmet ja toimivat tässä korussa paremmin.
 Korusta tuli erikoinen, enkä varmaan tee tällaisia enempää. Minulla on kuitenkin pari vaatetta, joihin tämä koru sopii. Luultavasti tulen jopa tätä käyttämään. Korvakorut tämän kanssa taidan tehdä pelkistä eebenpuuhelmistä. Jotenkin koru on vähän rauhaton, joten selkeät helmikorut ehkä sopivat tähän. Täyttyy miettiä laitanko korvakoruihin ollenkaan oranssia lankaa.


Helmien välissä Josephinen solmuja

Syysloma tuntui talvilomalta kun lunta satoi useita senttejä. Maisema tuli valoisammaksi. Kuitenkin käy sääliksi viimeisiä syyskukkia, jotka yrittävät vielä loistaa pienessä pakkasessa.

Syysasteri uhmaa pakkasta

Syyslomapäivänä mummolassa tehtiin kranssikoristeita pajunoksista, vanhoista koristeista ja askartelutarvikkeista, joita äidilleni on aikojen kuluessa kertynyt. On mukavaa, kun mummi jaksaa järjestää tekemistä lapsenlapsille ja saa lapset irti kännyköistä edes hetkeksi. Paikalla oli lasteni serkkuja ja oli mielenkiintoista nähdä kuinka erilaisia kransseja serkusjoukossa syntyi.

Yksinkertainen on kaunista

Lumihuurretta lisätty purkista4 kommenttia:

  1. Your unique necklace is really special. It's a shame you couldn't use the recycled glass beads, but I can see that they would be too heavy for the tatting. The ebony beads work well.

    VastaaPoista
  2. Very beautiful necklace and arrangement of flowers too!

    VastaaPoista
  3. Thanks for all your comment. I leave big pearls waiting for the new inspiration. It is the time of thinner yarns.

    VastaaPoista