perjantai 20. tammikuuta 2017

Rannekorussa vedenvihreää ja nahkakukkia


Ostin viime keväänä askarteluliikkeestä nahkakukkia, joita nyt oli kaapissa kasa. Tein valkoisista kukista rannekorun. Korun kaikki helmet ovat lasia. Lasihelmet tuovat mukavasti painoa, muuten niin hentoihin pitsikoruihin. Lanka on Lizbeth 40 ja väri vedenvihreä (686). Pyrin laittamaan erivärisiä helmiä koruun tasaisesti, rauhallisen tunnelman aikaansaamiseksi. Olen tyytyväinen lopputulokseen. 

Ohjetta ei koruun ole, mutta malli on klassinen ja solmumäärät sovitettu helmien kokoon. Aiemmin ole todennut, että voimakas vihreä ei ole minun värini, mutta vedenvihreästä pidän. Vedenvihreitä vaatteitakin olen aina käyttänyt mielelläni ja tätä korua voin helposti kuvitella käyttäväni.


Lukkoratkaisu ei ole paras mahdollinen. Laitoin papukaijalukon, koska sellainen oli kotona. Itse käytän rannekoruissa mieluimmin laatikkolukkoa tai magneettilukkoa, jotka saan itse kiinnitettyä. Tässä korussa tarvitsen apua. Täytyy hankkia varastoihin erilaisia lukkoja, että on sitten oikea lukko olemassa kun seuraavan kerran tarvitsen. Aiemmin olen käyttänyt nahkakukkia rintasoljissa.


Marja

 Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!

9 kommenttia:

 1. So pretty ! Love the water green and the flower beads really go well with it :-)

  VastaaPoista
 2. Lovely bracelet! I really like that.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muskaan and Jane, I'm glad that you like my bracelet. It is definitely one of my favorites.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva kun tykkäsit. Olen itsekin tyytyväinen koruun kokonaisuutena (helmet, lanka, kukat ja malli)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! On kiva kun muutkin pitävät korusta, johon olen itsekin tyytyväinen.

   Poista