sunnuntai 27. lokakuuta 2024

Joulun käpypitsisydämiä

 

Käpypitsisydämiä joulun väreissä.


Vaikka on vasta lokakuu, niin minulla on jo joulukoristekausi hyvässä vauhdissa. Olen käpyillyt koristeeksi joulukuuseen valkoisia lumihiutaleita. Nyt valitsin jouluiset vihreän ja punaisen värit, lisäksi otin mukaan sadonkorjuukullan, kun ei Lizbeth 40 kokoelmassani parempaa kultaa ollut. 

Sydämet

Selailin antiikkikirjaston käpypitsikirjoja ja avasin Priscillan käpyilykirjan numero 3 vuodelta 1924. Kirjan sivun 10 figuuri 36 on pieni sievä sydän, joka houkutteli kokeilemaan erilaisia väriyhdistelmiä. Tein kahdeksan sydäntä näillä väreillä. Värien kirjoa voisi vielä lisätä ja kokonaan vihreä sydän vielä puuttuvat näistäkin. 

Jokainen sydän on erinäköinen. Väriyhdistelmissä on pari suosikkia, joita tekisin mielelläni lisää. Jokaisella on omat mieltymyksensä ja oma käsitys kauneudesta, siksi jätän kertomatta mitkä kolme väritystä ovat minulle mieluisimpia. Voit siis katsoa kuvaa ilman minun ohjaavia kommenttejani.


4 kommenttia:

  1. It’s really interesting to work one pattern in different colours and colour combinations. Shows how important colour is. I like your hearts.

    VastaaPoista