sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Kaapinsiivouskäpypitsit ja -neuleet

 

Käpypitsejä hartsissa ja villaneulekynsikkäpitä..



Hartsikorut oli kokeilu ja  nyt kokeilin vielä tehdä pitsikoruja hartsiin kehykseen. Se ei oikein onnistunut, koska menetelmä ei ollut täydellinen, enkä sellaista helposti löytänyt. Molemmat hartsipullot on tyhjennetty, enkä ole ihan heti ostamassa uusia. Laitoin joitain käpypitsikuvioita kehykseen avaimenperäksi ja korvakoruiksi.

Käsityötorilla on aiemmin mennyt kaupaksi kynsikkäitä, joten neuloin kaapissa olevasta suomenlampaan langasta kahdet pehmeät kynsikkäät. Syksyllä villatuotteet voivat mennä kaupaksi ja on mukavaa, että myyntipöydällä on runsaammin myytävää.

En käynyt nyt kesän aikana toreilla ollenkaan, siksi tähtään kahden viikon päässä oleville käsityömarkkinoille. Sitten voin taas miettiä muita käsityö ja pitsiteemoja


2 kommenttia:

  1. It may take practice to get right, but your tatting in resin is a really good idea. Good luck with your market sales. We are warming up here, so I don’t expect to sell many more gloves.

    VastaaPoista
  2. I wasn't very enthusiastic about resin jewelry, but I know that the practice with resin will continue if the jewelry sells on the market.
    Here in the north, we want to be ready for the cold winter, so it's ok to knit wool. 🧶❄️

    VastaaPoista