sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Syksy etenee

 


Mustan lampaan kynsikkät.


Syksy on siinä vaiheessa, että viileitä ilmoja ei voi paeta, joten neuloin ranteenlämmittimet.

Otin kuvan puhelimella, mikä tarkoittaa sitä, että värit valehtelevat. Oikeasti lanka on peräisin mustasta suomenlampaasta ja on väriltään aivan lamppumusta ja välillä on haastetta silmukoiden näkemisessä. Villaa ei vain tule neulottua helteillä kirkkaan auringon valossa, mikä olisi paras valo tälle langalle.

Käpyilin pienet kukat koristeeksi. lanka on alkuperäisrotua, mutta tässä on erivärisiä villoja kehrätty sekaisin ja siksi  lanka vaikuttaa vähän kirjavalta. Käytin kukan käpyilyyn ruusupuista neulaani, joka oli hiukan liian paksu tälle langalle, joten solmut ovat vähän suuria ja löysiä, mutta pienessä työssä ja villalangassa toimii kyllä..

Tällä kerralla siis villalanka ja kuvaustaustana vanha pahvi.


lankaa paksumpi neula


4 kommenttia:

  1. Lovely. The flowers are a perfect embellishment. Here I think summer has arrived because the paradise flycatcher has returned. Still, I’d like to make some gloves like yours for my market stall.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natural colors always go together and that's why it's nice to knit with real wool yarns. Spring is a wonderful time when nature wakes up. Now here the light decreases, the air gets colder and it's time for wool.

      Poista
  2. Beautiful mitts. Lovely floral addition. Job well done

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, glad you like them. Tatted wool flowers are suitable for decorating many objects.

      Poista