sunnuntai 25. elokuuta 2019

Pitsiliina
Liina edistyy taas

Tämä käsityö on kulkenut laukussa pitkään ja olen tehnyt sitä pieninä osina reissussa, junassa ja milloin mitäkin odotellessa. 

Keväällä jätin liinan pois laukusta, kun kirjava lanka loppui. En ole muistanut tilata lankaa lisää. Nyt päätin saattaa vähitellen työn päätökseen ja ottaa kirjavan langan sijasta vaalean. Vaalea lanka on kuitenkin kirjavan langan vaalein väri, joten ajattelen, että sekin käy.

Koska olen tehnyt tätä pitsiä erilaisissa ympäristöissä ja välillä keskittynyt hyvinkin huonosti, niin löysin pitsistä toistuvan virheen, yritän ohittaa sen ja mennä eteenpäin. Haluan saada jo tämän liinan valmiiksi, kun on niin kauan mukana kulkenut. Kun asioita ei tee ajallaan, niin mielenkiinto vähenee ja työ hidastuu entisestään. En ota tässä sitä riskiä, että puran paljon ja lopulta huomaan että liina jäi ikuisesti keskeneräiseksi. Minun luonteella niinkin voisi käydä. Tässä on alkanut toiseksi viimeinen kerros, joten toivoa valmistumisesta on, mutta virheet saavat jäädä.

3 kommenttia:

 1. This is very beautiful and I like the light color. I to will put off work and forget about it😀 glad you are finishing it up 💐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's nicer to start new jobs when the old ones are done. I want it ready even though I have to change the thread. Nice if you like the color.

   Poista
 2. Very nice post. :)
  If you want to follow each other, write me on my blog. :)
  https://belyfashionadress.blogspot.com

  VastaaPoista