sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Liina valmistui






Urakoin viikolla liinan valmiiksi. haaveilin vaalean vihreästä reunaan, kun en sitä saanut päädyin tummaan vihreään ja valkoiseen.

Otin tumman vihreän reunukseen mukaan yhtenäisyyden vuoksi. Sitä oli jo liinan keskustassa ja ajattelin, että se tasapainottaisi värimaailmaa reunalla. päätös ei ollut helppo, koska tähän asti ajatuksena on ollut laittaa perusvärin vierelle aina murrettu väri, jolloin väreissä ei ole ollut jyrkkiä rajoja, vaan värit ovat vaihtuneet pehmeästi aina seuraavaan väriin. Nyt laitoin jyrkän tummanvihreän ja luonnonvalkoisen reunaan toivoen, että reunuksessa jyrkkä väriero ei niin haittaisi. Kompromissin tekeminen harmittaa aina ja siksi teinkin liinan nopeasti valmiiksi. Reunukseen tuli yksi pieni virhe, mutta mietin vielä, viitsinkö korjata vai annanko olla. En ainakaan heti sitä korjaa.

Kuvasin liinan lattialla, koska sen halkaisija on 63 cm ja minun pyöreä pöytäni on vain 59 cm. Toki liinaa voi pitää pienemmällä tai kulmikkaalla pöydällä, mutta lattialla ilta-auringon valossa kuvan kokonaisesta liinasta sai otetuksi helpommin.  Lattiaa vasten värit näyttävät voimakkaammilta. Vaaleammalla taustalla liina on paljon hennomman näköinen.





4 kommenttia:

  1. I think that green along with white gave a nice finish! Beautiful doily !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Great if you think it's good. I was afraid of this combination of colors.

      Poista
  2. Oh wow, well done, it looks wonderful! I’m still working on the outer round. I might have to put it on the floor to photograph too.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I look forward to seeing your version of the doily ready.

      Poista