sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Korvakorut neulalla
KevätkorutAurinko paistaa taas ja kevät etenee. Tein helpot kevätkorut pitkästä aikaa neulalla. Ohje YouTubesta.
Neulatyöskentely on pienissä töissä kätevää kun ei tarvitse täyttää lankaa sukkulaan. Tässä pärjää yhdellä neulalla, kun sukkulalla tarvittaisiin monta sukkulaa ja koukku. Jostain syystä tulee vain harvemmin valittua neula. Ehkä työt ovat olleet viime aikoina suurempia ja silloin sukkulalle saa enemmän lankaa ja pitsiä voi tehdä pidemmän rupeaman keskeytyksettä.Lumi sulaa ja varikset nauttivat kevättulvasta.Tein ensimmäiset korut lähes samoilla väreillä kuin ohje. Tein vielä toiset siniset, jossa käytin kirjavaa lankaa toisena lankana. Näistä tuli hillitymmät, mutta kuitenkin keväisiä värejä ja pieniä väriläiskiä. Kovin erilaiset kuin ensimmäiset, mutta pidän molemmista. Nämä ovat kevyitä ja pieniä koruja, tässä mallissa lanka olisi voinut olla paksumpikin ja korut suurempia.Sininen versio kevätkoruista


Liinaan jatkoin kuudennen kerroksen. Oliivinvihreä ei näytä enää niin orvolta, kun sitä on kahdessa kerroksessa. Mietin vielä uuden värin ottamista mukaan jossain vaiheessa. Tällä hetkellä pyörittelen mielessäni sinistä tai keltaista, mutta kun sopiva paikka värin lisäämiseen tulee, niin väri voi olla joku muukin. Väritys elää liinan kasvaessa.Liina etenee.


6 kommenttia:

 1. Great to see weather warming and love your tatting 🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spring is progressing despite snowfall. Thank you for the comment.

   Poista
 2. Very cute earrings - lovely use of curled rings !
  Your doily is also very spring-like :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Curled ring is a nice element. I thought I used it rarely. I could use it more.

   Poista
 3. It’s useful to be able to tat both ways. The yellow earrings are my favourite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The needle is sometimes nice. Yellow is spring, but in the autumn it could be purple, then it would be like a grape bunch.

   Poista