sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Pieni rintaneula 2Toinen yritys Angela Gambkan mallista
 Pysyin vielä samassa ohjeessa kuin  viime viikollakin.  Lanka on saman paksuinen kuin viimeksikin, mutta nyt etsin kaapista pienempiä helmiä. Värit vaihdoin näihin helmiin sopivammiksi. Lopputulos on ehkä vähän parempi, mutta sanoisin Angela Gambkan mallin olevan haastava minulle, joka en ole erityisesti ankars-korujen tekemistä päässyt opiskelemaan millään kurssilla. Pelkkien nettiohjeiden seuraaminen on välillä vaikeaa, kun ei voi tehdä tarkentavia kysymyksiä.

Viikonloppuna oli Helsingin käsityömessut. Olin mukana lauantaina pitämässä työpajaa. Päivä oli niin vilkas, etten muistanut ottaa yhtään kuvaa. Messuilla saatiin aikaan useita onnistuneita kaksoissolmuja, uuden oppimisen ja aikaansaamisen tuoma onnistumisen ilo luo aina työpajoihin positiivisen ilmapiirin ja tilaisuudet ovat palkitsevia niin näytteilleasettajille kuin näyttelyvieraillekin.

Lauantaina messujen päätteeksi pidettiin käpypitsiyhdistyksen vuosikokous Helsingissä. Todettiin, että yhdistyksellä on jäseniä, jotka asuvat hajallaan, eivätkä ehkä tunne toisiaan. Vieläkään ei ole onnistuttu järjestämään laajempaa jäsentapaamista. Mikä voisi olla sopiva paikka tai tilaisuus tapaamiselle, tähän kysymykseen olisi mukava löytää vastaus. Seuraava työpaja ja käsityökahvila järjestetään Rauman pitsiviikolla. Toivottavasti saadaan hyvä paikka ja mahdollisimman moni käpyilijä pääsee mukaan.

4 kommenttia:

 1. Sounds like a wonderful fair and love the smaller beads too🌹

  VastaaPoista
 2. Sounds as though the workshop went well, good that there will be more tatters! The brooch looks good, you’ll have to stick with the techniques until you’re happy with them.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for the comment. After these exercises I will do something very simple :)

   Poista