lauantai 15. syyskuuta 2018

Koruja kultalangasta

Vanhin tytär on kotona käymässä viikonloppuna ja halusi syntymäpäivänä teatteriin. Käytiin kahdestaan katsomassa My Fair Lady Kouvolan teatterissa. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt teatterissa. Hyvin tehty musikaali oli kiva syntymäpäivälahja, etenkin kun pääsin mukaan. Kakkua en saanut leipoa. Päivänsankari halusi syödä kakkua jossain kahvilassa, jossa kakkua myydään pala kerrallaan, ettei tule syötyä liikaa. Käytiin lasten kanssa Valkealassa Kaarnasydän sisustuskahvilassa. Siellä oli kakuissa valinnanvaraa ja syntymäpäiväsankari löysi ostettavaa myös sisustustuotteistakin. Kerrassaan viihtyisä paikka, ei olla ennen poikettu vaikka monesti ollaan ohi ajettu.


 Sukkulassa oli vielä kultalankaa. Tyhjensin sitä yksinkertaisiin koruihin. Lisäsinkin lankaa vielä sukkulaan. Korvakorujen jälkeen tein kaksi pientä rintaneulaa ja lopuksi perhosen, jonka jälkeen sukkula oli tyhjä ja vapaa muihin töihin.

5 kommenttia:

  1. A visit to the theatre sounds like a lovely birthday treat. Cake too, of course. You made good use of the thread left on the shuttle, very pretty.

    VastaaPoista
  2. Kivan kuuloinen viikonloppu ja ihania kimalluksia. ♥

    VastaaPoista