sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Joulumarkkinoilla käpypitsiä, villaa ja kierrätyslasikoruja

 
Luonnonvärejä ja kasvivärejä alkuperäisrodun villassa


 Olen pitänyt pientä taukoa käpypitsistä ja valmistanut joulumarkkinoille suomenlammastuotteita myyntiin pääasiassa neulomalla. Koronatauon jälkeen odotettiin jo vilkkaampia markkinoita.

 Minulle ja tyttärelleni Taideruukin markkinat olivat ensimmäiset, koska aloitettiin markkinaharrastus vasta tänä vuonna. Pöydän täyttämisessä oli haastetta, kun osallistumispäätös tehtiin vasta syksyllä. Jatkossa suunnittelu vuositasolla on helpompaa, eikä ehkä tule niin kiirettä.

 

Markkinat


Myyntialue suhteessa myyntipaikan hintaan oli kallein markkinoista, joihin olemme osallistuneet, käviämäärä ei kuitenkaan ollut samassa suhteessa suurempi aiempiin verrattuna ja jatkossa mietitäänkin myös muita joulumarkkinavaihtoehtoja. Myynti toki ylitti myyntipaikan hinnan ja tulojakin tuli, tosin sen näen vasta kun saan yhteenvedon maksupäätteestä.

Tyttärelläni ja minulla on yhteinen markkinaharrastus vaikka tehdäänkin käsitöitä eri tekniikoilla. On mukavaa osallistua ja nauttia markkinatunnelmasta vaikka aika onkin haastava koronan jälkeen sekä yleisen taloustilanteen, että asiakkaiden maksukyvyn suhteen. Tavattiin joulupukki ja virittäydyttiin joulunajan tunnelmaan.


 

Käpypitsiä, villaa, kierrätyslasia ja korukiviä markkinoilla.
 
 

2 kommenttia:

  1. It sounds as though the market was worth doing, good. I’m going to a market on Saturday, hoping that so close to Christmas people will want to buy things.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You can enjoy the atmosphere at the Christmas market. It's a nice start to Christmas.

      Poista