lauantai 30. joulukuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta 2018 !
Vuodenvaihteen lumihiutaleetVähän ennen joulua tyttäreni toi minulle parittoman korvakorun, jonka pari oli hävinnyt. En ole etsinyt vieläkään oikeaa lankaa tehdäkseni uuden parin. Täytyi ensin tyhjentää valkoisia sukkuloita lumihiutaleiden tekemisen jäljiltä.

Pariton koru

Tein valkoisista ensin samanlaiset korut, joita aion tarjota kadonneen tilalle. Minusta koru on kauniimpi valkoisena. Tyttö tulee huomenna reissusta kummitädin luota ja katsotaan kelpaako nämä.


Korvaavat korutTyhjensin loputkin sukkulat pieniin hiutaleisiin. Nyt on vanhan vuoden sukkulat tyhjennetty ja tehty tilaa uuden vuoden uusille kuvioille. Jos nuo ensimmäiset korut eivät kelpaa, niin toivottavasti näistä muista jotkut kelpaavat. Teen kyllä vielä tarvittaessa parin tuohon vanhaankin, jos on ihan välttämätöntä. Tässä siis vuoden viimeiset korut.

Katsoin muuten, mikä oli vuoden 2017 katsotuin pitsi ja täytyy myöntää, että yllätyin. Kiinnostavimmaksi osoittautui elokuussa julkaistu  kukkarokassi . Toisaalta ei pitäisi ihmetellä, koska nuo ruusut on kauniita ja olen itsekin miettinyt minne tuota kuviota vielä soveltaisin. Lisäksi tiedän, etten ole ainoa tätä kuviota tänä vuonna käpyillyt ja olisikin mielenkiintoista nähdä muiden versioita kuviosta.


Kiitos kuluneesta vuodesta !

Marja4 kommenttia: