sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

2019 Kahdeksas kerros




Apilanlehtiä



Täytyy tunnustaa, että olen eksynyt aiheesta. Pääsiäisenä tein ristin ja pääsiäismunan ja palmusunnuntaina kukkia. Siksi liina on vasta kerroksessa 8. 

Koska tämä on apilanlehtirivi, niin laitoin tähän myös tummempaa vihreää. Olisin halunnut valita vähän vaaleamman, mutta minulla oli tätä paksuutta vain joulun vihreänä. Onhan se voimakas väri, mutta laitoin silti liinan apilanlehtiin yhdessä oliivinvihreän kanssa. Katsotaan, mitä liinasta tulee tämän värin kanssa. Uskon, ettei liina ole täysin pilalla tämän värin takia. Yritän jatkossa taas keskittyä herkkiin väreihin ja kesän kukkasiin. 

Tavallaan on ihan mielenkiintoista edetä kerros kerrallaan, valita väri jokaisen kerroksen kohdalla ja seurata liinan värittymistä. Toinen mahdollisuus olisi ollut suunnitella ja piirtää värit etukäteen.  Näin toimien olisi varmaan helpommin saanut onnistuneen ja tasapainoisen värityksen aikaiseksi. Ihan niin järjestelmällinen ihminen en kuitenkaan ole, joten jännitys lopputuloksesta säilyy edelleen. 

5 kommenttia:

  1. I am doing the same 😁 I make color up as I go 💕

    VastaaPoista
  2. I love your clovers in two colours! Very effective. It’s fun choosing the colours as we go along and I think you’re doing a great job.

    VastaaPoista