maanantai 4. kesäkuuta 2018

Koukkuketju 4
Haasteellisinta viimeisen koukun koukkuketjun kanssa oli koukun löytäminen. Etsin koukkua useampanakin päivänä. Kun viimein löysin koukun, niin totesin sen tarvitsevan vähän isomman ja värikkään nauhan. Jos koukku tämän keltaisen koukkukoristeen kanssa löytyisi paremmin. Olen tätä koukkua käyttänyt vähiten kaikista koukuista, koska tämä on suurin. Yleensä tulee käytettyä ohuita lankoja ja siksi tämä koukku oli unohtunut laatikon pohjalle.

Suunnittelin tekeväni tähänkin suuren lenkin toiseen päähän, mutta pidin kuitenkin  epätodennäköisenä tämän koukun ottamista mukaan reissuun. Yleensä on mukava valita matkalle ohuita lankoja, jotta käsityö menee pieneen tilaan johonkin käsilaukun taskuun. Jätin siis lenkin pois ja tein nauhasta suuremman kuin pienemmissä koukuissa ja valitsin kirkkaankeltaisen värin. Nyt koukku on helpompi löytää.


Ohe on mukaeltu ja yksinkertaistettu Pinterestissä  olevasta ohjeesta, jossa nauha on tarkoitettu korukäyttöön ja siihen on lisätty pieniä helmiä.

Nyt on kaikissa koukuissa ketju, joten niiden ei pitäisi enää hävitä ja ne saa aina kiinnitetyä johonkin nappiin tai laukun hihnaan junamatkalla.


5 kommenttia:

 1. I need to make more of these it is a great way to keep track of your tools and love this pattern and colors they are great🌿🌻🌿

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I am glad that you like a chain. Hopefully the hooks are now easily found.

   Poista
 2. That's a really cheerful hook chain, makes me think of balloons, lovely.

  VastaaPoista
 3. You are right with balloons. I did not notice myself.

  VastaaPoista