perjantai 2. maaliskuuta 2018

Pakkaskukka

Kukka päivänvalossa.


Pakkanen ei vain hellitä. Eihän sen kanssa mitään varsinaista ongelmaa ole, mutta kevät saisi jo tulla. Villalangat tuntuvat vieläkin luontevammilta materiaaleilta näin pakkasilla.

Tein villakukan verihelttaseitikillä värjätystä langasta vaaleanpunaisen puuvillaisen virkkauslangan kanssa.  Kukan halkaisijaksi tuli kuitenkin vain muutama sentti. Näitä pitäisi olla todella paljon, että saisin näyttävän kukkaoksan. Ajattelin että olisi mukava saada kuihtumattomia kukkia maljakkoon, mutta täytyy kehitellä suurempi kukka.
Lehdissä lankana on nokkosella värjätty lanka, kuten monesti aiemminkin. Nyt mietin pietaryrtillä värjättyä lankaa, mutta se oli mielestäni liian vaalean vihreä.

Päivitys on lyhyt, huomenna on tarkoitus lähteä käsityömessuille hakemaan uusia ideoita tai vain ihmettelemään muiden käsityöläisten ahkeruutta.

Tunnelmia yhdistyksen osastolta.

Olin mukana messuosastolla lauantaina. Kiinnostuneita riitti kokeilemaan tekniikkaa. Harmi vain, ettei kukaan näytteilleasettajista myynyt käpyilysukkuloita. Päivä oli mielenkiintoinen, vaikka muihin osastoihin tutustumiseen jäikin melko vähän aikaa. Uusi rollup toi hyvin osastoa esille.6 kommenttia:

 1. This is very beautiful hugs from Carollyn!

  VastaaPoista
 2. The flower is lovely! Enjoy the craft fair, it's always good to see other people's work.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, the fairs were interesting. Our tatting association was at the fair with the workshop.

   Poista