lauantai 1. lokakuuta 2016

rintasolkikukka

Rintaneula lasilautasella


Blogin päivittäminen viivästyi, koska olen tehnyt vähän pidempää työpäivää ja jättänyt kotitöitä rästiin. Niinpä pitikin eilen töiden jälkeen kiitää kauppaan ostamaan kaikkea välttämätöntä 10 v kaverisynttäreille viikonlopuksi. Kummallakin oli mukana kaupassa oma ostoslista ja viimehetken luovuuttakin kaupassa käytettiin. Touhusta huolimatta olen saanut kuin saanutkin muutaman solmun aikaan sukkulalla.

Jatkoin vielä sukkuloiden tyhjennystä. Vaaleanpunaisesta junakäsityöstä jäi lankaa ja tein siitä tämän pienen rintaneulan vihreän Aidan kanssa. Vihreä lanka on hiukan paksumpaa kuin vaaleanpunainen, mutta se ei tässä koristeessa haittaa. Helmet ovat askarteluliikkeen lasihelmiä, joissa on vain tuo pinta värjätty.  Soljen halkaisijaksi näillä langoilla tuli 3,5 cm.

Otin kuvan kristallilautasen päällä, tyttäreni mielestä kuva oli hieno, joten valitsin sen. Värit eivät ole aivan luonnolliset, koska kuva on otettu lampun valossa. Päivänvalon aika lyhenee taas. Aamulla ja illalla on jo hämärää, joten pitäisi ottaa varmaan kuvattavat töihin mukaan, että saisi kuvia luonnon valossa. 

Marja

 Jos pidit tästä artikkelista, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin ja Twitterin kautta. Kiitos!

3 kommenttia:

 1. Lovely work and you cant go wrong with pearls they are a wonderful added touch!

  VastaaPoista
 2. Kaunis rintaneula. Kun illat alkavat pimetä, on kuvaus hankalampaa. Kamerani ainakin ottaa herkästi salaman, ja muuttaa värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuo valon väheneminen harmittaa, mutta vuodenaikojen vaihtelu on kuitenkin rikkaus ja tuo enemmän kuvauskohteita kun luonto muuttuu... toivottavasti kohta lumi tuo oman sinisen valonsa hämärään.

   Poista